G

Meedenken en samen vooruit­kijken, dat vinden wij heel gewoon

Beter ondernemen, dat is terugkijken op wat je hebt gedaan en samen vooruitkijken naar hoe het kan worden.

De financiële administratie moet goed gebeuren, volgens vaste regels die elke accountant kent. Waar wij anders in zijn, is dat we het gewoon net even beter willen doen. Niet voor de Belastingdienst (oké, dat ook), maar vooral voor de ondernemer. Want boekhouden is terugkijken en wij kijken graag met jou vooruit.

Daarom automatiseren we je boekhouding, zodat die altijd up-to-date is. Je kunt daar zelf veel aan doen. En door de combinatie van automatisering en échte mensen helpen we je vooruitkijken en beter ondernemen.

Gewoon weten wat er speelt en altijd up-to-date

Ondernemen is vooruitzien en dat kan alleen met de cijfers van vandaag. De tijd is voorbij dat je maar vier keer per jaar wist hoe je er voorstond. Tassen vol bonnetjes, een uitpuilend dashboardkastje, onverwerkte facturen? Dat kan niet meer. Bij ons zijn je cijfers gewoon in goede handen. Samen zorgen we dat je boekhouding altijd bijgewerkt is. Want dan weet je gelijk hoe het er financieel voorstaat, of die financiering haalbaar (en slim) is en neem je makkelijker de juiste beslissingen voor een gezonde toekomst.

Meer over accountancy

Gewoon het beste team

Wij zijn geen digitaal kantoor. Ondanks alle automatisering blijft menselijk contact bij ons het belangrijkst. We leven en kijken met je mee. Want automatiseren kan met elke computer, maar alleen vakmensen kunnen je cijfers voor je laten werken.

Gewoon slimmere verbindingen tussen mensen, processen en technologie

Als ondernemer precies weten hoe je bedrijf er financieel aan toe is, dat is gewoon belangrijk. Naast accountants zijn wij ook ondernemer. En vanuit die positie kunnen we jou helpen beter te ondernemen. We willen graag alles van je weten. Want als we je goed kennen, weten hoe je werkt en hoe je financiële plaatje eruitziet, kunnen we je goed helpen.

Samen maken we de slimste verbindingen tussen onze en jouw mensen. We koppelen processen binnen je bedrijf met technologie die alles makkelijker en sneller maakt. Dat doen we met de juiste tooling, die zorgt dat jouw administratie op orde blijft en je mensen lekkerder werken. Je hebt al snel een stevige grip op je financieel management en kunt je gewoon goed concentreren op de toekomst van je bedrijf.

Gewoon in de buurt

Gewoon Accountants werkt voor en met bedrijven in Noord-Holland. Met vestigingen in IJmuiden, Alkmaar en Purmerend vind je ons altijd gewoon in de buurt. Want elkaar goed leren kennen, dat lukt het beste als we vlak bij je zijn. Zo werkt dat gewoon.

Alkmaar

Kennemerpark 20
1811 DE Alkmaar
Tel. (085) 047 77 77

IJmuiden

Dokweg 27/B
1976 CA IJmuiden
Tel. (085) 047 77 77

Purmerend

Wielingenstraat 119
1441 ZN Purmerend
Tel. (085) 047 77 77

Natuurlijk zijn we gewoon gecertificeerd

Accountant ben je niet zomaar. We hebben ervoor gestudeerd en jarenlang hard gewerkt om ondernemers echt vooruit te helpen. We zijn zelf ook ondernemer en dat helpt. Onze certificeringen onderschrijven wat we doen. Maar nog liever bewijzen we je in het echt dat we gewoon topkwaliteit leveren.

Overstappen maken wij super makkelijk

Is overstappen moeilijk? Niet als je weet wat je doet. Wij duiken in je administratie en nemen je het hele proces uit handen.

Drs. Ron Weijmans BSc AA MBA

Accountant
Drs. Ron Weijmans BSc AA MBA

Heb je vragen?
Of wil je gewoon meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Gewoon en tóch anders.

We zijn altijd op zoek naar ambitieuze professionals.

Bekijk vacatures