G

Digitalisering

Modewoord of niet, het moment voor digitale trans­for­matie is nu

Niet zo lang geleden was boekhouden nog een vak met veel papierwerk, telmachines en handmatige processen. Dat hoeft niet meer. Alles kan digitaal. Je boekhouding dus ook.

Gewoon is meer gedigitaliseerd dan de meeste accountants. Gewoon omdat het je tijd en fouten bespaart. En omdat we vinden dat je moet kunnen beslissen met de cijfers van vandaag. Ondernemen doe je nu!

Is digitalisering nieuw voor je? Omdat we zelf die stap al hebben genomen, weten we hoe je het aanpakt. We besteden veel tijd aan de digitalisering van je financiële, salaris- en personeelsadministratie. Want als je jarenlang op dezelfde manier hebt gewerkt, is veranderen een flinke stap.

Van bonnetje tot jaarrekening

Ben je digitaal verder dan je huidige accountant?

Als ondernemer werk je al veel met software. En privé heb je voor alles een app. Wil je ook je boekhouding verder digitaliseren, maar wil je accountant niet mee? Past jouw accountant niet meer bij hoe je zelf graag werkt? Gewoon gaat verder.
Altijd je administratie direct bijgewerkt en administratieve taken verdelen tussen jou en ons. Dat werkt het lekkerst. Overstappen moeilijk? Dat valt best mee. We helpen je. Kom gerust eens praten. We laten je graag kennismaken met onze compleet digitale en toch persoonlijke service.

Gewoon met de cijfers van nu naar een gezonde toekomst

Digitaliseren doe je niet omdat wij dat graag willen, maar om de mogelijkheden. Want in een altijd bijgewerkte administratie, werken we samen aan jouw toekomst. Op basis van de cijfers van nu.

Digitaliseren is meer dan bonnetjes fotograferen of facturen uploaden. Je accountant kan boekingen direct completeren en je kunt processen automatiseren en met elkaar integreren. Altijd grip op je zaak, in minder tijd, zonder gedoe.

Altijd grip op je cijfers, dat is het geheim van zakelijk succes

Gewoon realtime duidelijkheid over je financiële situatie

We werken samen in de cloud. Dat betekent digitaal aanleveren, snel verwerken, altijd up-to-date. En met de juiste tools weet je gewoon altijd precies hoe je er op dit moment financieel voor staat. In ondernemerstaal, want jij hebt niets aan accountants-jargon dat we je eerst moeten uitleggen. Je wilt gewoon zelf aan de slag.

Slimmer samenwerken
Je cijfers gaan verder dan de verplichte jaarrekening. We kijken naar jouw situatie en wat jij op dit moment nodig hebt. Met onze complete dienstverlening helpen we je kosten besparen, efficiënt werken en snel inspelen op veranderingen. Je krijgt grip op je onderneming en kunt slim anticiperen op de toekomst. Laat je cijfers voor je werken.

Gewoon de beste tools

Met de beste online softwareoplossingen wordt je administratie een eitje. We hebben de beste cloudoplossingen geselecteerd. Dit zijn de tools die in onze hybride samenwerking zorgen voor inzicht en grip. Ze helpen ons met je mee vooruit te kijken.

Exact Online

Het meest complete pakket voor je boekhouding. De software herkent en verwerkt facturen, je koppelt je bankrekening aan je administratie en automatiseert veel boekhoudtaken. Daarnaast biedt Exact Online CRM en speciale branche-specifieke oplossingen. Samen verdelen we de administratieve taken. Dat is de kracht van online samenwerken in de cloud.

Basecone

Als alles-in-één scanoplossing maakt Basecone een groot verschil. Papieren facturen scan je in en stuur je direct van je scanner naar je boekhouding. Bonnetjes van een zakelijke lunch? Neem er een foto van met je mobiel en stuur die door via de app. Zo staat ook deze veilig online in je boekhouding. Wij verzorgen de verwerking.

Twinfield

Nog een praktische boekhoudoplossing, waarmee je als ondernemer eenvoudig je financiële administratie bijhoudt. Samen kiezen we het juiste pakket voor jouw onderneming. De pakketten van Twinfield zijn flexibel en schaalbaar. De software maakt het mogelijk om snel even met je mee te kijken of je te helpen als dat nodig is.

Boekhoudgemak

Elke onderneming is anders en daarom biedt Gewoon verschillende boekhoudpakketten. Voor elke ondernemer hebben we een passend pakket. Boekhoudgemak is een intuïtief, makkelijk te begrijpen softwarepakket. Je kunt er snel mee aan de slag. Het online samenwerken gaat ook in dit pakket zonder moeite.

Nmbrs

Leg volledig digitale personeelsdossiers aan in Nmbrs en bespaar tijd en papier. Het beheer is eenvoudig en overzichtelijk en kost je minder tijd. Medewerkers kun je 24/7 toegang geven tot hun loonstroken, verlofaanvragen, gewerkte uren en declaraties. Dit pakket is geïntegreerd met meer dan 150 andere applicaties zoals boekhoud-, tijdregistratie- en planningssoftware.

HR Salarisgemak

In de huidige arbeidsmarkt is het aantrekken van de juiste medewerkers een uitdaging. Zorgen dat mensen voor je willen blijven werken is zo mogelijk nog lastiger. Een actief en up-to-date HR- en salarissysteem helpt. Je laat je daarmee zien als een betrokken werkgever met een duidelijke visie. Die betrokkenheid zorgt voor loyale medewerkers.

Visionplanner Cloud

Om goed te kunnen werken aan je toekomst is het belangrijk te leren van het verleden. Managementrapportages geven je inzicht in je cijfers. Dat maakt het mogelijk om in te springen op kansen en veranderingen. Visionplanner is een uitgebreide planning- en control-tool voor rapportage van financiële managementinformatie.

Payt Debiteurenbeheer

Volledige controle over je debiteurenbeheer en incasso, dat biedt Payt. Met weinig inspanning zorg je dat het aantal onbetaalde facturen minder wordt. Deze software automatiseert veel van de handelingen die nodig zijn om facturen te versturen en te zorgen dat de klant betaalt. Debiteurenbeheer wordt simpel en dat zie je terug in je cashflow.

LoanStreet

Met LoanStreet regel je zakelijke financieringen direct vanuit je boekhoudpakket. De benodigde gegevens worden automatisch verzameld. Binnen een paar minuten weet je bij wie je een lening kunt afsluiten en regel je snel de beste deal. LoanStreet heeft 17 aangesloten financiers, waaronder banken, crowdfunders, factoringmaatschappijen en leasemaatschappijen.

Als alles efficiënt automatiseerd en gedigitaliseerd is dan kun je gewoon beter ondernemen

Monitoren, doorgronden, forecasten. Dat is gewoon beter ondernemen

Samenwerken maakt minder kwetsbaar. Wij helpen je controle te houden op je cijfers. We leren je hoe je ze interpreteert en snapt precies hoe je ervoor staat. Wat kun jij doen om nog beter te presteren en ondernemen?

Ook als je zelf een financiële afdeling hebt, is het niet gek onze hulp te vragen. Voor de jaarstukken en de accountantscontrole, of om medewerkers te helpen met een nieuwe manier van werken en kijken. Invallen bij ziekte of afwezigheid? Prima. Wij kunnen op elk moment instappen.

Slim digitaliseren? Doe het gewoon nu

Door nu te digitaliseren, heb je straks een sterkere business. Laten we samen eens kijken wat we kunnen doen. Hoeft niet moeilijk te zijn. Gewoon even appen, bellen of mailen.

Wendy Vogel

Officemanager
Wendy Vogel

Heb je vragen?
Of wil je gewoon meer weten?

Wij helpen je graag verder.