G

Personeel

Gewoon mensenwerk

Mensen aannemen is makkelijk. Maar dan komt de administratie.

De wet- en regelgeving rond een goede personeels- en salarisadministratie is complex. Dat kost tijd en de kans op fouten is reëel. Laat ons je helpen! Gewoon maakt mensenwerk van jouw mensen.

Alle administratieve verplichtingen kunnen we gewoon goed voor je regelen. We gaan daarover graag met je in gesprek. Wil je een deel zelf doen? Of doet Gewoon de volledige personeelsadministratie? Heb je mensen op kantoor die alleen af en toe wat ondersteuning nodig hebben? We komen er samen wel uit.

Salaris­administratie

Gewoon is er ook voor je salarisadministratie. Wil je die (deels) uitbesteden? Dat doen we graag voor je. Jouw salaris- en personeelsadministratie is bij ons in goede handen. Je hebt een vaste contactpersoon, want dat maakt het gewoon makkelijk. En ons digitale systeem doet de rest.

Maak eens een vrijblijvende afspraak. Dan nemen we jouw specifieke situatie door en bespreken we hoe wij werken en hoe we je kunnen helpen. Alles uit handen nemen? Prima. Alleen ondersteuning aan de mensen bij jou op kantoor? Ook dat is mogelijk.

Online personeelsdossier

Digitaliseer de belangrijkste processen en vergeet printjes en papieren dossiers. Als je werknemers altijd online toegang hebben tot hun dossier, kunnen ze zelf hun gegevens inzien en waar nodig aanpassen. Dat geeft mensen controle en vergroot de betrokkenheid. Het bespaart ook een hoop tijd op routineklussen en voorkomt dat belangrijke taken vergeten worden.

Digitale dossiers
Bouw complete digitale personeelsdossiers op binnen een beveiligde omgeving die 24/7 online beschikbaar is.

Employee Self Service (ESS)
Medewerkers kunnen veel zelf. Geef ze online toegang tot loonstroken, verlofaanvragen, gewerkte uren en declaraties. Dat scheelt tijd!

Verlofregistratie
Registreer en verwerk automatisch verlofaanvragen, tijd-voor-tijd-aanvragen en overwerkdeclaraties van werknemers.

Verzuimregistratie
Verwerk en begeleid verzuimcases en re-integratie volgens de Wet verbetering Poortwachter.

Signalen versturen
Automatisch een berichtje naar medewerkers en managers over contractverlengingen, mijlpalen en HR- of payroll-taken. Zo vergeet je niets meer!

Rapportages
Zet handige dashboards en rapportages in voor goed inzicht in verlof, verzuim en kosten.

HR-documenten
Genereer alle benodigde documenten direct uit het online dossier. Je medewerkers zijn je kapitaal, wij helpen je ze goed te verzorgen. Gewoon met een slimme totaaloplossing voor je HR- en payroll-processen.

HR-advies

Onze aanpak richt zich op jouw behoeften. Je krijgt de ondersteuning die past bij je onderneming. We zijn HR-manager-op-afstand of een klankbordpartner die je op weg helpt.
Wil je dat wij je al het werk uit handen nemen? Dat kan gewoon. Wil je dat we alleen zorgen voor rechtsgeldige contracten, of bijvoorbeeld afhandeling van pensioenregelingen? Dat kan ook. Je vult het zelf in.

Maak een afspraak

Gewoon je HR-afdeling op afstand

Personeel? Je grootste kapitaal, je grootste zorg. Dat kan gewoon makkelijker. Gewoon even bellen, mailen of appen.

Joanne Bronsing

Teamleider Salaris | Salarisadministrateur
Joanne Bronsing

Heb je vragen?
Of wil je gewoon meer weten?

Wij helpen je graag verder.