G

Accountancy

Gewoon kennis delen en waarde toevoegen

Als je administratie het hele jaar up-to-date is, bevat de jaarrekening nooit verrassingen. Wij gaan daarom altijd voor gewoon bijblijven.

Accountancy is gestandaardiseerde dienstverlening die aan strenge wet- en regelgeving gebonden is. Je mag verwachten dat we dat gewoon goed doen. Maar we gaan graag een beetje verder, want wij zijn geen standaard-accountants.

We werken samen aan je toekomst. Daar moet je wat voor doen, maar zo ga je beter ondernemen. Want als je direct de consequenties ziet van je acties, maak je slimmere stappen. Ondernemen is vallen en opstaan. We helpen je overeind als je valt en zeggen eerlijk waar het op staat, want dat helpt je gewoon verder.

Digitale boekhouding

Wat automatisch kan, moet je gewoon niet meer handmatig willen doen. Je kunt je tijd wel beter gebruiken. Digitaal boekhouden raden we dan ook elke ondernemer aan. Want digitalisering betekent meer efficiency en 24/7 inzicht. Moeilijk? Wij vinden van niet. Er is voor iedereen een begrijpelijke oplossing en je staat er niet alleen voor. We analyseren waar je staat en waar je beter van wordt. We helpen bij het instellen en leren je hoe het werkt. Met de huidige technieken gaat dat sneller en makkelijker dan je denkt.

Btw-aangifte

Als de administratie op orde is, hoeft de btw-aangifte niet moeilijk te zijn. Lastiger wordt het als je zaken doet in het buitenland. Wat is het juiste tarief? Moet je je bedrijf registreren bij een buitenlandse belastingdienst of ICP-aangifte doen? Wij zorgen dat je verkopen – particulier of zakelijk –correct worden verwerkt, geven je advies en verzorgen je aangiften. Zo kan het gewoon niet meer misgaan.

Financiële rapportages

Alleen de meest recente cijfers helpen je trefzeker te beslissen. De wereld verandert snel en je strategie en beleid zijn het sterkst als je ze baseert op vorige week, niet vorig jaar.

Realtime inzicht in je cijfers is daarom van levensbelang voor een gezonde zakelijke toekomst. Gewoon verzorgt de managementrapportages, tussentijdse rapportages en analyses van marge- en marktontwikkelingen die jij nodig hebt.

Gewoon samen

De inhoud en frequentie van de rapportages bepalen we samen. We adviseren je daarbij, maar gaan er vooral vanuit dat jij als ondernemer precies weet wat je wilt weten.

Nieuwsgierig?
We houden van een persoonlijke aanpak. Maak een vrijblijvende afspraak, dan laten we zien hoe we werken en kijken we of we matchen.

Afspraak maken

Meer dan jaarwerk

Eens per jaar de jaarrekening opstellen, dat vinden wij gewoon niet genoeg. Want je jaarcijfers, die zijn van vorig jaar. En ondernemen doe je nú. Dus natuurlijk stellen we de jaarcijfers op volgens de laatste fiscale wet- en regelgeving. We maken berekeningen en verslaglegging en bespreken samen je resultaten.

Als jouw administratie het hele jaar netjes op orde was, zitten daar helemaal geen verrassingen meer in. Leren van het afgelopen jaar doe je doorlopend. Zo heb je je cijfers altijd stevig in de hand en speel je snel in op veranderingen. Realtime cijfers maken nu eenmaal het verschil voor je toekomst.

Je krijgt gewoon meer dan de simpele cijfers

Je administratie verwerken, dat kan elke accountant. De cijfers inzetten voor een gezonde toekomst, dat is een kunst. Gewoon helpt. Bel, mail of app gewoon even.

Patrick Lakerveld

Founder | CEO
Patrick Lakerveld

Heb je vragen?
Of wil je gewoon meer weten?

We gaan graag met je in gesprek.