G

Meedenken en vooruit kijken

Gewoon accountancy, voor een mooie toekomst

Met de juiste tools, dashboarding en een slim ingerichte administratie, kun je de hele wereld aan. Structureer de verschillende documentenstromen in je bedrijf en automatiseer processen waar dat kan. Wij helpen je.

De tijd dat je alleen maar kon terugkijken met je cijfers is voorbij. Digitalisering en online werken geven je boekhouding een nieuwe dimensie. Kijk vooruit en laat je cijfers voor je werken. En wij gaan verder voor je. Met onze topservice, complete dienstverlening en directe aanpak is zelfs de meest complexe administratie altijd up-to-date. Makkelijk maken? Wij doen het.

Je administratie is gewoon het fundament

Alles begint bij de basis. Je administratie is de centrale bron om goed met je bedrijf bezig te zijn. Die móét actueel zijn. Altijd. Daarom steken wij bovenmatig veel tijd in het inrichten van je administratie. Want dat maakt jouw administratie veel makkelijker en zo kunnen we altijd snel schakelen. Daar wordt je onderneming gewoon beter van.

Meer over accountancy

Accountants die ook op digitaal gebied waarde toevoegen

Digitalisering. Dat is wat ons betreft geen modewoord meer. En niet alleen omdat personeel moeilijk te vinden is. Door online werken en de juiste tooling maken we zelfs de meest complexe administraties een fluitje van een cent. En met standaardisatie en efficiency kunnen we makkelijker meekijken of werkzaamheden overnemen. Vooruitkijken in plaats van achteraf zien waar het mis ging, dat vinden we belangrijk.

meer over digitaliseren

Wij zijn gewoon je CFO op afstand

Ondernemen is veel meer dan simpelweg je boekhouding bijhouden. Omdat we zelf ondernemers zijn, weten we waar je tegenaan loopt. We luisteren naar je en bieden een compleet dienstenpakket aan bedrijfskundige advisering. Zelfs als je een eigen financiële afdeling hebt, kun je soms gewoon wat extra hulp gebruiken. Gewoon is jouw CFO op afstand.

meer over advisering

Services

Onze dienstverlening is van hoog niveau. Bij ons krijg je echte adviezen, ook als dat soms ongemakkelijk voelt. Want alleen van eerlijke dienstverlening wordt je bedrijf beter.

Accountancy

De boekhouding en alle diensten die van een accountant verwacht worden. Gewoon zorgt dat je administratie goed is ingericht en de boekhouding altijd up-to-date is. Zo kunnen we samen vooruitkijken.

Lees verder over accountancy

Digitalisering

Het moment voor digitale transitie is nu. Ben je er klaar voor? Op gebied van automatisering is Gewoon verder dan het gemiddelde accountantskantoor. Laat ons je boekhouding automatiseren en integreren.

Lees verder over digitalisering

Belastingadvies

Belastingen moeten gewoon goed geregeld zijn. Gewoon is thuis in alle wet- en regelgeving. Wij weten precies hoe we de regels moeten toepassen. Goed advies is gewoon belangrijk. Dan betaal je nooit teveel.

Lees verder over belastingadvies

Personeel

De wet- en regelgeving rond een goede personeels- en salarisadministratie is complex. Dat kost tijd en de kans op fouten is reëel. Laat ons je helpen! Gewoon maakt mensenwerk van jouw mensen.

Lees verder over personeel en salaris

Bedrijfskundig advies

Ondernemen is meer dan alleen boekhouden. Zelfs als je een complete financiële afdeling hebt, kun je soms wat extra hulp gebruiken. Gewoon is jouw CFO op afstand.

Lees verder over bedrijskundig advies

Heb je vragen?
Of wil je gewoon meer weten?

Wij helpen je graag verder.

We're hiring!

We zijn altijd op zoek naar ambitieuze professionals.